Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,2 (37x)
29. 10. 2015
Kontrabáš
Apetit
Kontrabáš
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,2 (37x)

Kontrabáš je pokrm, ve kterém najdete suroviny typické pro Valašsko – pohanku a brambory. Konkrétní provedení kontrabáše se lišilo napříč krajem; třeba ve Valašské Polance se po dopečení zakapával smetanou. „Já mám nejradši recept z Horní Bečvy, do kterého se před pečením přidávají ještě škvarky a troška peprné brynzy,“ říká Petra Pospěchová. Kontrabáš je skromné ale syté jídlo, které zaplní žaludky, ale nevyprázdní peněženku.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2721 kcal
  • Bílkoviny 98 g
  • Sacharidy 442 g
  • Tuky 74 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Tradiční houbový kuba

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/10

Dary podzimuCesta z městaMilované řízkyTo nejlepší z ČeskoslovenskaMák a povidlaSladkovodní rybyJelení maso