Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,5 (6x)
21. 3. 2016
Čokoládová buchta se švestkami
Apetit
Čokoládová buchta se švestkami
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,5 (6x)

Další recept z rodu ‚vždycky se povede‘! Těsto je mimořádně přizpůsobivé – místo rýžového nebo sójového mléka můžete použít jablečný mošt; kakao, čokoládu i švestky lze zase nahradit kousky jablek, rozinkami a skořicí. A péct se dá v jakékoli formě. Co víc si přát?


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 166.67 kcal
  • Bílkoviny 4.58 g
  • Sacharidy 21.58 g
  • Tuky 6.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Petra Drdlíková
10.09.2009 17:33
Ají, tak především máme možnost volby, že. Apetit upozorňuje na fair trade a podporuje ho, což je jedině dobře. A snad je logický, že není třeba dávat pouze fair trade, pokud chceš, použij cokoli se ztuženým tukem a haldou éček, nebo co je Ti libo. A že je fair trade k sehnání pouze ve větších městech? Pokud ano, máme internet. Máme možnost se rozhodnout, co podpoříme, jak jsem psala. Je to sice starší příspěvek, ale bez reakce, tak jsem za sebe jednu přidala.
  profile image
ají
04.10.2007 20:51
Přátelé, opravdu je nutné suroviny vyhraňovat tak, aby nebyly mimo větší města k sehnání? Nutno podotknout, že výrobky Fair Trade jsou svým složením identické s výrobky bez tohoto označení a vliv na chuť nemají, pouze na složení. Je sice chvályhodné Fair Trade podporovat, ale je to stejné, jako byste do receptu napsali, že čokoláda MUSÍ být konkrétní značky... Ach jo...
  profile image
Alena
04.09.2007 18:57
Recept se nachází v č.3/06, str.75

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006