Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (55x)
18. 7. 2014
Slepice na paprice se smetanou a noky
Apetit
Slepice na paprice s noky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (55x)

Tenhle recept patří mezi naprostou klasiku včetně použití slepičího masa. Je výraznější i pevnější než kuřecí; zajistí silný vývar a dokonalou chuť omáčky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 478.5 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 52.25 g
  • Tuky 22.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jitka Ríkosníková, z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(55 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Marta Dovrtělová profile image
Marta Dovrtělová
20.01.2015 11:08

Slepici jsem dělala poprvé a byla jsem překvapená jak je skvělá. Je z ní skvělý vývar daleko silnější než kuřecí. Slepici jsem raději vařila déle než je v receptu, protože jsem si myslela že bude tuhá, ale ne byla měkoučká. Omáčka výborná, maso se nerozpadalo a pěkně drželo vcelku. Příště použiji zase tento recept. Doporučuji!

  profile image
Hanka K.
12.09.2008 10:16
Slepici jsem dělala několikrát, i podle tohoto receptu, ale pokaždé byla tvrdá jako podešev. Tento recept je skvělý, dělám jídlo podle ně, ale slepici jsem naradila kuřetem. Maso je křehčí.
  profile image
maku
12.11.2007 11:00
slepice na paprice
  profile image
Alena
04.09.2007 18:06
Recept se nachází v č.3/06, str.39
  profile image
Dusan
24.07.2007 15:20
Ja sem to uvaril podle navodu a bylo to vyborny!!!
  profile image
bobo
22.09.2006 15:22
fuuuuj to bylo hnusny

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články