Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,3 (42x)
18. 7. 2014
Kuře s rýží v jednom hrnci
Imageprofessionals.com
Kuře s rýží v jednom
Imageprofessionals.com


Snadné
< 45 min
4,3 (42x)

Kombinace fazolí s rýží, kuřetem a olivami vám přijde nezvyklá – ale jídlo je výborné! Kuře s rýží v jednom hrnci vás zachrání po náročném dni, kdy máte hlad, ale ne příliš chuť vařit složitá jídla. Syté jídlo plné chuti máte do hodiny na stole.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 528 kcal
  • Bílkoviny 42.25 g
  • Sacharidy 72.5 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Lucie
05.10.2008 20:28
dnes jsem poprvé na základě kladných ohlasů vařila a příteli moc chutnalo.On není moc na nějaké experimenty,takže doporučuji i pro ty,kteří mají rádi klasiku.Akorát možná místo fazolí,dám příště hrášek,úplně mi tam nesedly /kuře jsem neměla,protože nejím maso,ale ta rýže byla moc dobrá/.Basmati je opravdu výborná rýže....
  profile image
Klaki
28.09.2008 17:43
Je to fakt moc dobré, už jsem to vařila asi 5x a vždy to všem moc chutnalo :o) Doporučuji!!! a dávám palec!
  profile image
Alena
10.09.2008 08:30
Je to a la paella trochu jiné chuti, trochu ostřejší díky klobáse a slanější díky olivám. Doporučuji dvojnásobné množství rýže, jinak to je drahé a v podstatě jen maso s klobásou....opatrně solit. Ale je to mňamka!
  profile image
Týna
14.08.2008 19:10
Opět chválím recept!Rychlé a voňavé jídlo:))Vařím dost často podle Apetitu a muž se vždy ptá kam na ty dobroty chodím!!A hlavně!-Umazaný je jeden hrnec!!
  profile image
Saras
06.06.2008 11:01
jídlo je výborné, rychlé a hlavně se to vejde do jedné pánve :-) nicméně maso je lepší na nudličky nebo kostičky...občas vaříme i bez klobásky a nic se neděje...
  profile image
Leona
17.05.2008 16:33
Vyzkoušela jsem recept bez oliv (zrovinka doma nebyly na skladě) a i tak to bylo skvělé. Maso jsem malinko osolila a osmahla na olivovém oleji. Místo kuřecího vývaru jsem použila zeleninový Wurzl. Naprosto úžasné, příště zkusím určitě i s olivami.
  profile image
TEZ
15.04.2008 13:04
Recept jsem vyzkousela a vysledek nam s pritelem zachutnal natolik, ze jsem ho zaradila do sveho repertoaru. I moje mamka rekla, ze "je to moc dobry" a to jen tak neco nepochvali ;-) Vyhovuje mi rychla priprava a minimum spotrebovaneho nadobi - a navic ta super chut!
  profile image
Luca
21.10.2007 22:43
Dobry vecer, tento recept varime u nas jiz dlouho, tedy od zverejneni v casopise. Jelikoz je ale muj muz velmi vybiravy, neji "exoticke" suroviny, varime tento pokrm v upravene verzi. Nepouzivam olivy, ani fazole, pridavam ruzne barevne papriky na vetsi kousky, dve rajcata z konzervy, lzicku drcenych feferonek (sambal olek). Vzdy musim uvarit min. o jednu porci navic, aby mel manzel i veceri. Zkuste taky obmenu.
  profile image
Z
13.09.2007 10:14
Nic moc. A přitom jsem do puntíku dodržela postup i všechny ingredience.
  profile image
Alena
04.09.2007 17:55
Recept se nachází v č.3/06, str.10

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

shutterstock_791501653.jpg

Rýžovar uvaří kompletní jídlo pro celou rodinu: Od sypké rýže přes kaše až po maso a dezert. Víme, jak ho vybrat

Rýže je základem mnoha jídel – od rychlých večeří po složité asijské speciality. Ale komu se nikdy nestalo, že rýži rozvařil nebo nechal tvrdou? Právě v takových chvílích se ukazuje, jak cenným pomocníkem může být rýžovar. Moderní přístroje dnes ale umí mnohem více: zvládnou připravit širokou škálu surovin, mají chytré funkce, jsou energeticky úsporné a svým designem často zpříjemní každou kuchyni.