Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,8 (15x)
18. 7. 2014
Sýrová roláda s uzeným lososem a řeřichou


Snadné
> 60 min
4,8 (15x)

Tuhle luxusní roládu vytvoříte díky nahřátému sýru raz dva. A pěna z lososa má úžasný šmrnc!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 400.5 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 1.75 g
  • Tuky 25.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 19:11
Recept se nachází v č.3/06, str.53
  profile image
janina
03.04.2007 20:55
Také chci přispět svoji radou - roládu připravuji už docela dlouho a senzačně se rozválí, pokud teplý sýr rozválíte v mikroténovém sáčku, pak dostanete i pravidelný tvar
  profile image
Sančenka
22.08.2006 16:26
V životě to nerozválíte. Kupte si krájený eidam, rozložte ho na fólii aby se plátky trošičku překrývaly a nražte na to náplň. Díky fólii to srolujete levým malíčkem a po několika hodinách v lednici nikdo nepozná, kde jsou na sýru "svary". Jestli to chcete podávat za hoďku, naopak roládu nechte v teple a v pooslední desetiminutce schlaďte v mrazáku.
  profile image
Eva
23.08.2006 13:11
No právě, že to jde, nahřátím v mikrovlnce se sice z toho stane neforemná koule, ale krásně se rozválí válečkem. S různými náplněmi děláme už přes dvacet let :-)
  profile image
Jindra
06.11.2006 10:53
Vidim, za pani Eva ma stejnou zkusenost:-)
  profile image
Jiřka
08.12.2006 13:56
Já taky dělám roládu už léta....to mě fascinuje, poznámky typu v životě to nerozváláíte :o) Naštěstí pro nás rozválíme :o)
  profile image
Janča
03.01.2007 23:33
Taky dělám podobnou roládu už léta. Nejlíp se sýr rozvaluje skleněnou lahví, na tu se tak nelepí... Ale ten fígl s rozehřátým plátkovým sýrem se mi líbí, je to určitě snazší, příště to asi zkusím :o)
  profile image
Jindra
06.11.2006 10:50
Nemate pravdu. Syr se da krasne rozvalet. Jen si na to musite koupit 40procentni eidam. V nasi rodine se tato rolada dela snad uz 20 let s ruznymi naplnemi a slavi velke uspechy.
  profile image
helena
22.12.2006 13:20
Na plech položte alobal, ktorý ľahko potriete olejom. Poukladajte na alobal syr nakrájaný na plátky a nechajte v teplej rúre trošku rotaviť a spojiť sa. Vyberte z rúry potrite plnkou a zarolujte. Je krásne rovnomerný. Dajte do chladničky ztuhnúť. Plnka môže byť aj z bryndzovej pomazánky.
  profile image
nova
30.12.2006 16:30
Velmi to usnadní práci a vznikne krásný obdélník. Nevidím důvod proč to složitě válet, když to jde vyřešit takhle jednoduše.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006