Risotto primavera aneb ‚jarní rizoto‘ patří k italské klasice. V této podobě je dokonalou oslavou nejsvěžejší roční doby! Krémová rýže s hráškem a fazolkami (v sezóně s chřestem) je výborné bezmasé jídlo, které vás už prvním soustem přenese na Apeninský poloostrov.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 873.5 kcal
- Bílkoviny 31.5 g
- Sacharidy 112.75 g
- Tuky 26.5 g
Postup přípravy
Autor: Jitka Ríkosníková, z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006