Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (208x)
18. 7. 2014
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
Apetit
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (208x)

Pečená krůtí stehna na rozmarýnu a česneku jsou krásně šťavnatá a pečou se prakticky sama. Z jednoho nebo dvou kusů nakrmíte celou rodinu. Jako přílohu můžete podávat rýži, brambory nebo  těstoviny.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 188.5 kcal
  • Bílkoviny 12.75 g
  • Sacharidy 1.5 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(208 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006

Související články

pečené maso

Lahodné pečínky k nedělnímu obědu

V zimě instinktivně opouštíme saláty a tíhneme k sytým, hřejivým jídlům. K takovým, u kterých se příjemně a dlouze sedí u svátečního stolu s rodinou a přáteli. Vychutnejte si i vy k obědu lahodnou masovou pečínku. Nedělní pohoda zaručena!