Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (20x)
18. 7. 2014
Bramborové rösti
Apetit
Bramborové rösti
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (20x)

Nahrubo nastrouhané brambory spojené pouze škrobem jsou elegantní alternativou běžných bramboráčků.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 115.75 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 25.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
11.06.2008 19:08
Nevím koho napadlo dát tomuto receptu název rösti. Ty vypadají úplně jinak.
  profile image
Sančenka
19.02.2008 15:18
Pekla jsem je na teflonce a rozpadaly se mi. Na chuť to bylo dobré, ale nebyly to rösti. Kolik tam mám dávat oleje, anebo jaká je finta aby to drželo spolu?
  profile image
Alena
04.09.2007 18:29
Recept se nachází v č.3/06, str.47
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006