Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (29x)
5. 10. 2015
Srbské žebírko
Apetit
Srbské žebírko
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (29x)

Tuk dodává masu chuť, proto kotlety pečte i s ním a kdo chce, odřízne si tučné části na talíři. Pokud vaříte ve vhodném hrnci, můžete srbské žebírko připravit také v troubě. O to víc si usnadníte práci a s výsledkem budete nadmíru spokojeni. Srbské žebírko podávejte s rýží, hranolky nebo vařeným bramborem.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1578 kcal
  • Bílkoviny 100 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 87 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená hovězí žebra

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu