Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (17x)
26. 7. 2021
Rajská polévka s kapáním
Apetit
Rajská polévka s kapáním
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (17x)

Jestli patříte mezi šťastlivce, kterým se právě na zahradě červenají rajská jablíčka, vyzkoušejte rodinné stříbro naší bývalé šéfredaktorky Lucie Králové. „Chuť téhle polévky stojí a padá na kvalitě a zralosti rajčat. Moje babička se ji naučila vařit od našich chorvatských přátel. U nás ale už tak rajská polévka s kapáním zdomácněla, že si bez ní neumím představit léto,“ říká Lucie.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na kapání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 158.5 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 16.5 g
  • Tuky 6.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Rajská polévka

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/7

Červencový Apetit, který vychází 10. 6., přináší čerstvou porci letní inspirace. Přeneste s námi vaření a stolování co nejvíce ven, protože na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe. Rozpalte gril, protože s námi se naučíte připravit ty nejšťavnatější burgery, kuře, steaky i originální špízy. Máme pro vás i tipy na ty nejlepší salátové zálivky. Vsaďte na čerstvé sezonní suroviny ze zahrádky či trhu a proměňte je v luxusní polévku, nedělní oběd, elegantní dezert nebo rychlou večeři. Čeká vás taky poslední díl oblíbeného seriálu Menu pro Emu, návštěva stylové, ale praktické venkovní kuchyně či gurmánský výlet do Zlínského kraje. Apetit, napsáno s chutí.