Pljeskavica je superrychlá a jednoduchá. Nejlepší je opečená na grilovací pánvi nebo na plátu. Pokud ji budete grilovat nad ohněm, je lepší ji zabalit do alobalu, aby maso zůstalo pěkně šťavnaté. Balkánská pljeskavica je tradičně podávaná s ajvarem a bramborovou přílohou. Vyzkoušejte náš recept na pljeskavicu a rázem se ve vzpomínkách přenesete k pobřeží Jaderského moře.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 332.8 kcal
- Bílkoviny 35 g
- Sacharidy 0.1 g
- Tuky 19.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child