Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,4 (49x)
16. 2. 2017
Mrkvová polévka s fetou a quinoou
Apetit
Mrkvová polévka s fetou a quinoou
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,4 (49x)

K pikantní mrkvové polévce zářivé barvy a úžasné chuti podávejte plochý libanonský chléb nebo chléb pita pokapaný olivovým olejem a opečený dokřupava – nahradí tak i hlavní chod. Mrkvová polévka s fetou a quinoou je sytá, krásně krémová a jemně pikantní. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2321 kcal
  • Bílkoviny 88 g
  • Sacharidy 228 g
  • Tuky 103 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články