Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to

Praktické tipy, triky a návody, které vám usnadní práci v kuchyni a pomohou zdokonalit vaše kulinářské umění. Od základních technik přípravy surovin po rady, jak zvládnout náročnější recepty s lehkostí. Inspirujte se osvědčenými postupy a objevte nové způsoby, jak vylepšit své vaření. S našimi tipy zvládnete každou výzvu a proměníte běžné vaření v radostnou záležitost.

Voňavá hrušková povidla
Hruškový džem se skořicí, zázvorem a badyánem
Pošírované hrušky s čokoládovou omáčkou
24receptů
Hrušky od A do Z: Co o nich vědět, než přijde první mráz + 25 nejlepších receptů
Křenová omáčka z Lokálu
Pečené koleno
Bůčková pomazánka
Zelný salát s křenem
45receptů
Štípe, pálí a dožene vás k slzám! Křenové recepty od svátečních jídel po rychlé večeře
Omeleta ze zbylých brambor s rukolovým salátkem
Hrníčkový knedlík ze zbylého knedlíku s houbovou omáčkou
Bramborový chléb
Slané vafle se zbylé rýže à la suši
12receptů
Neplýtvejte: vařené těstoviny, brambory i kaše se dají snadno oživit v nových pokrmech

Všechny kategorie článků