Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (289x)
1. 10. 2020
Srbské rizoto s okurkami
Apetit
Srbské rizoto
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (289x)

S tím italským nemá tohle rizoto společnou ani tu rýži, tohle rizoto je prostě něco úplně jiného. Na druhou stranu k suchému rizotu ze školní jídelny má tenhle recept naštěstí daleko. Trik je v dostatečném množství rajčatového protlaku a sterilovaném hrášku. My přidáváme mix mletého vepřového a hovězího masa, ale skvělé bude i s kuřecím.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3185 kcal
  • Bílkoviny 159 g
  • Sacharidy 317 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(289 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/10

Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.