S tím italským nemá tohle rizoto společnou ani tu rýži, tohle rizoto je prostě něco úplně jiného. Na druhou stranu k suchému rizotu ze školní jídelny má tenhle recept naštěstí daleko. Trik je v dostatečném množství rajčatového protlaku a sterilovaném hrášku. My přidáváme mix mletého vepřového a hovězího masa, ale skvělé bude i s kuřecím.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 3185 kcal
- Bílkoviny 159 g
- Sacharidy 317 g
- Tuky 143 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/10
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/10
Také se každý rok těšíte na české číslo tolik jako my v redakci? Konečně jsme se dočkali, protože říjnový Apetit plný známých chutí v tradiční i netradiční podobě vychází už 18. 9. 2019! Vždy si říkáme, že už jsme z české kuchyně vyzkoušeli a ochutnali snad úplně všechno, a přesto nás dokáže znovu a znovu překvapovat. Vychutnejte si s námi rodinné večeře plné vzpomínek na dětství, nedělní menu podle Sandtnerky či moučníky, ve kterých hrají prim povidla, tvaroh, mák a perník! Nechybí samozřejmě ani hřejivé recepty plné sezonních surovin, které vás během prvních sychravých dní pohladí po duši. Apetit, napsáno s chutí.