> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 60 min
4,4
Minestrone
> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
< 45 min
4,5
Květákový krém
> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 30 min
4,5
Zapečené těstoviny s brokolicí
> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka
> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
< 15 min
4,4
Losos na pánvi
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
< 120 min
4,2
Králík na paprice
< 30 min
4,3
Bramborovo-batátové pyré
> 60 min
4,3
Cibulový koláč
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví