
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 60 min
4,4
Ratatouille

< 60 min
4,4
Minestrone

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

< 45 min
4,5
Květákový krém

< 30 min
4,6
Zapečené těstoviny s brokolicí

< 25 min
4,3
Plněné žampiony

> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

< 15 min
4,4
Losos na pánvi

> 60 min
4,4
Francouzská cibulačka

< 90 min
4,0
Luxusní ratatouille

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami

< 90 min
4,1
Rychlé zapečené těstoviny

> 60 min
4,3
Cibulový koláč

< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater

< 30 min
4,3
Bramborovo-batátové pyré

< 120 min
4,2
Králík na paprice
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze