
< 50 min
4,7
Kapustová polévka s klobásou

< 30 min
4,6
Vepřové plátky na houbách

> 60 min
4,0
Svíčková se žemlovými knedlíky

< 60 min
4,3
Maso a brambory z jedné pánve

< 30 min
3,9
Florentská vejce

< 120 min
3,2
Segedínský guláš podle Honzy Punčocháře

< 60 min
4,8
Květáková vellutata

> 60 min
3,9
Svíčková s pečenými knedlíky

> 60 min
4,1
Zajíc na šípkové omáčce podle restaurace U Lípy

< 30 min
0,0
Köttbullar se smetanovou omáčkou - švédské masové kuličky

< 30 min
5,0
Dušená jehněčí plec, krémový špenát & placky ze škubánků

< 30 min
5,0
Bramboračka s kapustičkami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze