
< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne

< 45 min
4,1
Dýňová polévka

< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka

< 45 min
4,7
Rajská polévka

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 30 min
4,3
Pepřová omáčka

< 30 min
4,3
Srbské rizoto

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 45 min
4,5
Klasická česnečka

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

< 60 min
4,4
Minestrone

< 30 min
4,7
Špenátová polévka

< 90 min
4,4
Cibulačka

< 60 min
4,4
Chilli con carne

< 30 min
4,4
Houbové rizoto

< 60 min
4,2
Dýňové rizoto

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

> 60 min
4,2
Pomalu pečený králík s česnekem, cibulí a bylinkami

> 120 min
4,6
Klasická hovězí pečeně

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 60 min
4,1
Hlívový guláš

< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami

< 60 min
4,3
Pestrá zeleninová polévka
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze