> 60 min
3,7
Vietnamské letní závitky
< 45 min
4,2
Steak s pepřovou omáčkou
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 20 min
3,7
Klasický steak ze svíčkové
< 60 min
4,2
Tatarský biftek
< 20 min
4,5
Tatarák po italsku
> 120 min
3,9
Živáňská pečeně
< 30 min
4,5
Biftek ze svíčkové a pepřová omáčka
< 30 min
4,4
Hovězí biftek
< 45 min
3,8
Hovězí tatarský biftek
> 60 min
5,0
Svíčková espuma & pečený karlovarský knedlík podle šéfkuchaře
< 30 min
4,6
Sytý salát se steakem a bramborami
< 30 min
5,0
Steak s omáčkou z pečeného česneku
< 30 min
4,6
Špízy hovězí a cuketa
< 30 min
4,6
Hovězí steak s hořčičnou omáčkou
> 60 min
2,8
Svíčková po italsku s tyrolským knedlíkem
< 20 min
4,5
Tatarák s červenou řepou
> 60 min
4,9
Biftek Chateaubriand
< 20 min
4,4
Carpaccio & tartar z hovězího masa
< 20 min
4,9
Živáňská jehla
> 60 min
3,9
Svíčková s pečenými knedlíky
< 30 min
3,9
Orientální salát
< 30 min
4,7
Philadelphia cheesesteak sandwich
< 30 min
3,9
Steak s béarnskou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví