
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,4
Ratatouille

< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku

< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami

> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší

< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia

< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře

< 60 min
4,0
Francouzské brambory

< 45 min
4,0
Těstoviny s cuketou, hráškem a jogurtem

> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami

> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec

> 60 min
4,8
Italská porchetta

< 60 min
4,4
Kuřecí prsa opékaná na pánvi

> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou

< 90 min
4,3
Kachní prsa s batátovým pyré a zeleninovým ragú

> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem

< 60 min
4,3
Pečené brambory s rozmarýnem

< 50 min
4,4
Krůtí karbanátky s batáty a česnekovou majonézou

< 45 min
4,3
Mrkvové muffiny se sněhovou čepicí

> 60 min
4,6
Perfektní pečené jehněčí

> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze