> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 60 min
4,4
Ratatouille
< 120 min
4,4
Pečené krůtí stehno na rozmarýnu a česneku
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší
< 30 min
4,1
Grilovaný pstruh s máslem a bylinkami
< 120 min
4,3
Bezchybné, pomalu pečené kuře
< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia
< 60 min
4,0
Francouzské brambory
< 45 min
4,0
Těstoviny s cuketou, hráškem a jogurtem
> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami
> 120 min
4,3
Pomalu pečený vysoký roštěnec
> 60 min
4,8
Italská porchetta
< 60 min
4,3
Kuřecí prsa opékaná na pánvi
> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou
< 90 min
4,3
Kachní prsa s batátovým pyré a zeleninovým ragú
< 50 min
4,3
Krůtí karbanátky s batáty a česnekovou majonézou
< 60 min
4,2
Pečené brambory s rozmarýnem
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
< 45 min
4,3
Mrkvové muffiny se sněhovou čepicí
> 60 min
4,6
Perfektní pečené jehněčí
< 120 min
3,7
Coniglio alla cacciatora (králík po myslivecku)
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví