Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně je synonymem pro vytříbené chutě, eleganci a kulinářskou tradici. Je proslulá svou rozmanitostí – od křupavých baget a jemných croissantů, přes makronky, eklérky až po rafinované pokrmy jako je ratatouille, kohout na víně nebo foie gras. Typické jsou také lahodné sýry, vynikající vína a umění vytvářet pokrmy z čerstvých surovin s důrazem na precizní techniku. Francouzská gastronomie je skutečným zážitkem, který propojuje jednoduchost s luxusem na talíři.

Quiche s červenou řepou a mrkví
> 60 min
5,0

Quiche s červenou řepou a mrkví

Pečené kuře po francouzsku
> 60 min
5,0

Pečené kuře po francouzsku

Koláč ve stylu tarte flambée s chřestem
< 50 min
5,0

Koláč ve stylu tarte flambée s chřestem

Všechny kategorie článků