
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 90 min
4,6
Pravá boloňská omáčka

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 60 min
4,4
Minestrone

> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 30 min
3,3
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou

> 60 min
4,3
Hrstková polévka

< 120 min
4,4
Vitello tonnato

> 120 min
4,5
Základní hovězí ragú

< 20 min
4,1
Salát Waldorf

< 20 min
4,6
Salát Coleslaw

< 45 min
4,2
Barevná krémová bramborová polévka

< 60 min
4,0
Špagety po boloňsku, jak je ještě neznáte

< 45 min
4,2
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky

< 60 min
4,2
Jambalaya

< 60 min
4,2
Lepkavá BBQ křídla

< 75 min
4,3
Letní caponata

> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle

< 30 min
4,0
Červenočočkové karbanátky

< 60 min
3,8
Chudinské špagety
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze