Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (29x)
18. 7. 2014
Aromatické dušené hovězí
Ting Tian/Unsplash
Aromatické dušené hovězí
Ting Tian/Unsplash


Snadné
> 60 min
4,4 (29x)

Skořice, chilli a čokoláda – tahle silná trojka se s oblibou používá v tex-mex kuchyni. Umí totiž báječně pozdvihnout chuť jídla!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 750 kcal
  • Bílkoviny 60.5 g
  • Sacharidy 23.33 g
  • Tuky 43.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Zoe Nová profile image
Zoe Nová
26.04.2016 20:44

Hodně zvláštní chuť - mě chutnalo, ale některým členům rodiny vůbec.

  profile image
Alena
04.09.2007 17:00
Recept se nachází v č.2/06, str.25
  profile image
Veronika
20.12.2006 14:33
Tento recept je naprosto vynikající. Velmi chutnal i konzervativním členům naší rodiny. Zvláštních ingrediencí jako je čokoláda nebo skořice se v tomto receptu vůbec není třeba bát.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.