Nová registrace Zapomenuté heslo

Dušení

Dušení je kuchařská technika, která spočívá v pomalém vaření surovin v malém množství tekutiny při nízké teplotě. Tato metoda je ideální pro přípravu masových pokrmů, jako jsou dušené hovězí, krůtí stehna, nebo zeleninové pokrmy. Dušení zachovává přírodní chuť surovin, které se díky pomalému procesu stávají měkkými, šťavnatými a plnými aromatických tónů. Dušení je ideální i pro polévky a omáčky, protože dlouhé vaření umožňuje spojení chutí a lepší prokreslení ingrediencí. 

Vaškův guláš z trouby
Hovězí guláš s červenou řepou
Tradiční segedínský guláš
Bramborový guláš s krůtou a paprikou
20receptů
20 receptů na dušené maso, na 20 způsobů: Jeden hrnec, nekonečno chutí
Vepřové maso s dušenými kedlubnami
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Maďarský perkelt
Dušená roštěná
30receptů
Pomalu, ale jistě: Dušené maso jako základ pro guláš, vepřové v mrkvi a další české hotovky
Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami
> 120 min
5,0

Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami

Králičí cacciatore
< 120 min
5,0

Králičí cacciatore

Vepřové maso s dušenými kedlubnami
< 90 min
5,0

Vepřové maso s dušenými kedlubnami

Hovězí na pivu s perníkem
> 120 min
4,0

Hovězí na pivu s perníkem

Hovězí guláš
Pikantní hovězí guláš s chilli
Hovězí guláš s červenou řepou
Vaškův guláš z trouby
9receptů
10 receptů na poctivý hovězí guláš: Klasický hospodský i s krustou
Vepřová líčka na cideru s jablky
> 60 min
4,9

Vepřová líčka na cideru s jablky

Vepřová krkovice na kmíně
< 75 min
4,3

Vepřová krkovice na kmíně

Hovězí hrudí na cibuli s fazolkami
Kuře na víně a smetaně se špenátem
Hovězí na pivu s čedarovými knedlíčky
,Pečené‘ plněné brambory se sýrem a jarní cibulkou
26receptů
Potřebujete pomoct v kuchyni? Stačí jídlo naplánovat dopředu a vaření svěřit pomalému hrnci
Španělští ptáčci podle Dřevikovského
> 60 min
4,1

Španělští ptáčci podle Dřevikovského

Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové
> 60 min
3,8

Roštěnky Esterházyovy podle Sandtnerové

Hovězí ragú s dýní
< 120 min
4,8

Hovězí ragú s dýní

Všechny kategorie článků