> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
< 50 min
4,1
Žampionový krém
< 30 min
4,5
Žampionová omáčka
< 25 min
4,3
Plněné žampiony
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 120 min
4,3
Kohout na víně
> 60 min
4,5
Quiche s pórkem, houbami a sýrem
< 10 min
4,1
Vepřový Stroganoff
< 50 min
4,6
Zapečené žampiony
< 45 min
4,0
Anglická snídaně
< 90 min
4,1
Kuře na žampionech
< 30 min
4,3
Krémová žampiónová polévka se smetanou
< 50 min
3,9
Kuře Marengo
< 60 min
3,9
Karbanátky z trouby
< 45 min
4,2
Zapečené těstoviny se žampiony
< 20 min
3,7
Opékané nudle soba
> 60 min
4,5
Gruzínské chinkali se třemi různými náplněmi
< 45 min
4,6
Zapečené portobello
< 45 min
3,7
Těstoviny zapečené s kuřetem a špenátem
< 30 min
4,5
Vepřové maso s nudlemi po asijsku
> 120 min
4,2
Krkovička pro vítanou návštěvu
< 45 min
4,1
Tofu ramen se špenátem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví