
> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 45 min
4,3
Steak s pepřovou omáčkou

< 75 min
4,2
Králík na hořčici

< 120 min
4,1
Vepřová pečeně s medovou krustou

> 60 min
4,1
Bůčková roláda

< 60 min
4,1
Kapr pečený na slanině a šťouchaných bramborách

< 60 min
4,4
Koprová omáčka z Apetit pikniku

< 30 min
4,2
Smažená treska s medovo-harissovou omáčkou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze