
< 60 min
4,6
Vydatné chilli con carne

> 120 min
4,6
Hovězí po burgundsku

< 30 min
4,3
Pepřová omáčka

< 30 min
4,3
Srbské rizoto

< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

< 30 min
4,7
Špenátová polévka

< 90 min
4,4
Cibulačka

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek

> 60 min
4,2
Italské ossobuco - základní recept

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 60 min
4,1
Hovězí na česneku se špenátem

< 20 min
4,2
Univerzální hnědá omáčka

< 75 min
4,4
Hovězí plátky na houbách

< 120 min
4,4
Pomalu pečená srnčí kýta

< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze