2023/11
19.10.2023

2023/11
19.10.2023
Obsah vydání
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.
Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr.

< 120 min
5,0
Čokoládový dort s krémem z bílé čokolády a zeleného čaje matcha

< 60 min
5,0
Kořeněný štrúdl

< 75 min
5,0
Tofu burrito

< 25 min
3,8
Fazole v omáčce s cuketou

< 45 min
5,0
Savojská bramboračka

< 50 min
3,9
Celerové řízky v sýrové strouhance

> 120 min
5,0
Tartaletky panna cotta s hruškami pošírovanými v jasmínovém čaji

> 60 min
4,8
Máslové sušenky s čajem Earl Grey a pomerančovou polevou

< 50 min
2,8
Kuřecí prsa plněná bylinkovým tvarohem s pečenou dýní

< 75 min
4,4
Štrúdl na plech s hruškami a tvarohem

< 30 min
5,0
Kanapky s paštikou a ostružinami

> 60 min
4,1
Svatomartinské koláčky

< 75 min
5,0
Třímlékový koláč s chai

< 45 min
5,0
Placky tří barev

> 60 min
5,0
Štrúdl tvaroh & mák z remosky

> 120 min
5,0
Husí stehna se zelím, kapustičkami, bramborovými plackami a škvarkovými knedlíčky

< 25 min
4,2
Celerová polévka s cizrnou

< 25 min
3,9
Vietnamská křupavá placka

< 75 min
4,1
Baskický spálený cheesecake

< 90 min
3,8