Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)
14. 11. 2024
Tartaletky panna cotta s hruškami pošírovanými v jasmínovém čaji
Apetit
Tartaletky panna cotta s hruškami pošírovanými v jasmínovém čaji
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
5,0 (4x)

Co vznikne, když se spojí křehké tartaletky, jemná panna cotta, pošírované hrušky a šťavnaté granátové jablko? Přesně tento luxusní zákusek! Jasmínový čaj dodá hruškám jedinečný nádech a dokonale vyladí finální chuť. I když jsme recept na tartaletky zařadili do kategorie ‚pro zkušené‘, rozhodně vám nebrání nic v tom, otestovat štěstí začátečníka...


Nezhasínat obrazovku
Na 4 tartaletky o průměru 12 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 tartaletky o průměru 12 cm

Na náplň

Na ovoce

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7614 kcal
  • Bílkoviny 732 g
  • Sacharidy 554 g
  • Tuky 260 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.