Co vznikne, když se spojí křehké tartaletky, jemná panna cotta, pošírované hrušky a šťavnaté granátové jablko? Přesně tento luxusní zákusek! Jasmínový čaj dodá hruškám jedinečný nádech a dokonale vyladí finální chuť. I když jsme recept na tartaletky zařadili do kategorie ‚pro zkušené‘, rozhodně vám nebrání nic v tom, otestovat štěstí začátečníka...
Suroviny
Na náplň
Na ovoce
Na recept
- Energie 7614 kcal
- Bílkoviny 732 g
- Sacharidy 554 g
- Tuky 260 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/11
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.