Vietnamskou křupovou placku jsme se naučili od Chili Ta Thuy a okamžitě se stala naší novou závislostí. Do této chvíle jsme rýžový papír používali především na nejrůznější závitky, ale proměnit ho v dokonalou pikantní snídani se slaninou, čedarem a vejci nás upřímně nenapadlo. Geniální záležitost!
Videorecept
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 2107.5 kcal
- Bílkoviny 136 g
- Sacharidy 143.5 g
- Tuky 108.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/11
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.