Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)
6. 11. 2025
Bruschetta
Image Professionals
Bruschetta s dýní, chorizem a jablečnou salsou
Image Professionals


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Připravte si bruschettu v podzimním duchu – s dýní, chorizem a jablečnou salsou. Famózní spojení, které na křupavém plátku rozhodně vynikne. Ať už jako pohoštění při posezení s přáteli, malá svačinka nebo nápaditý předkrm. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2306432877.jpg

Je káva v Česku drahá? Kde zaplatíte za jeden šálek více než za týdenní dovolenou?

Káva už dávno není jen ranní vzpruha. Stala se z ní společenská událost, statusový symbol a také předmět spekulací na světových trzích. Ať už si ji vychutnáváte v oblíbené české kavárně, nebo v luxusním podniku někde ve světě, její cena v posledních měsících citelně roste. Zatímco u nás se průměrná cena šálku pohybuje kolem padesáti až osmdesáti korun, jinde ve světě za ni můžete zaplatit i desítky tisíc. Co stojí za tímto zdražováním?