Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
5,0 (2x)
1. 11. 2025
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Apetit
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Apetit


Snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Milujete asijskou kuchyni, vůni koření a pikantní jídla, která zahřejí i zasytí? Pak by vám neměl uniknout recept na kuřecí kari s kokosovým mlékem od foodblogerky Chili Ta Thuy. Nás si získal na první ochutnání — a věříme, že vás nadchne úplně stejně.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2542563485.jpeg

Proč se svatomartinské rohlíčky pečou v podobě podkovy? Připravte je podle Rettigové

Listopad v Česku voní po pečené huse, mladém víně a samozřejmě po svatomartinských rohlíčcích. Toto sladké pečivo, typicky tvarované do podkovy, je neodmyslitelnou součástí podzimních svátků. Někdy jsou rohlíčky nadýchané a kynuté, jindy se rozplývají na jazyku díky křehkému máslovému těstu. V každé rodině se pečou podle vlastního receptu, který s sebou nese vůni a chuť dětství i poctivé české tradice.