Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (2x)
31. 10. 2025
Dýňové tiramisu
Apetit
Dýňové tiramisu
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (2x)

Dýňové tiramisu je hit (nejen letošního) podzimu: výrazné, a přitom sametově krémové. Pokud chcete obměnu, posypte je navíc karamelizovanými ořechy. Luxusní obměna klasického italského dezertu, kterou si můžete vychutnat právě v tomto ročním období. 


Nezhasínat obrazovku
Na formu o průměru 22 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na formu o průměru 22 cm

Na dýňový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.