Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,4 (17x)
11. 11. 2024
Štrúdl na plech s hruškami a tvarohem
Apetit
Štrúdl na plech s hruškami a tvarohem
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,4 (17x)

Štrúdl s hruškami a tvarohem, který můžete udělat na plech i do pekáčku. Pekáček pojme více náplně, na plechu budete mít pěkné čtverce, které budou tak akorát křupavé i šťavnaté. Luxusní recept s tradiční podzimní atmosférou...


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na náplň

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3705 kcal
  • Bílkoviny 112 g
  • Sacharidy 313 g
  • Tuky 214 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Makové řezy čum na drát

Čum na drát: Koláč, u kterého po nakrájení zůstanete stát s pusou dokořán

Možná vás trochu zaskočil jeho název… A to je teprve začátek! Do formy nalijete těsto – řídké, nenápadné, prostě nic, z čeho byste čekali zázraky. Zavřete troubu, necháte ji péct a jdete si po svém. Když se vrátíte, nestačíte se divit: z jediného těsta jsou na plechu tři vrstvy, které byste před pečením určitě nečekali. Hutný a pevný základ, jemný krémový střed a nadýchaný vršek. A vy budete stát, koukat a „čumět na drát“, jak je to vůbec možné.