Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (2x)
24. 10. 2025
Cupcaky s ostružinami a pusinkovými ‚duchy‘
Image Professionals
Cupcaky s ostružinami a pusinkovými ‚duchy‘
Image Professionals


Snadné
> 60 min
5,0 (2x)

Strašidla nemusí být jen zlá – někdy jsou dokonce sladká. Třeba ta, která se usadila na ostružinovém cupcaku. Jemně strašidelné, ale přitom decentní pohoštění, ideální na halloweenskou oslavu i k odpolednímu čaji. Dvoubarevný krém a elegantní vzhled zaručeně překvapí každého strávníka.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 cupcaků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 cupcaků

Na cupcaky

Na pusinky

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/11

Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace.  Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.

Související články