Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (285x)
6. 2. 2018
Vepřová plec na paprice
Apetit
Vepřová plec na paprice
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (285x)

Vepřová plec na paprice může být stejně skvělá jako kuře nebo telecí! Pro jemnější konzistenci jsme do omáčky přidali smetanu ke šlehání, ale můžete ji klidně nahradit zakysanou nebo ji vůbec nepřidávat. Vepřové na paprice podávejte s rýží, ovšem sluší jí také těstoviny, kynuté knedlíky či noky.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3426 kcal
  • Bílkoviny 147 g
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 282 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(285 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Džuveč s vepřovým masem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/2

Nové číslo Apetitu vám opět přináší spoustu originálních nápadů, co vařit po celý únor. Samozřejmě nechybí obědy, které nadchnou a uspokojí celou rodinu, báječné vyvážené večeře, které stihnete uvařit i ve všední den po návratu z práce, nebo rozmazlovací jídla, kterými si můžete zpříjemnit studený závěr zimy. Masopust společně oslavíme třemi vybranými kousky vepřového ve třech tradičních i méně obvyklých úpravách a také těmi nejlepšími koblihami na světě. Velký souboj koblih a donutů ovšem skončil zcela nerozhodně! Jsme zvědaví, která z těchto dozlatova usmažených dobrot uloupí vaše srdce… Pokud zbožňujete palačinky, únorové číslo, které přináší recepty na sladké i slané varianty, vás nadchne. Nezapomněli jsme pochopitelně ani na svátek zamilovaných! Dokonalé romantické menu pro vás připravili tři populární blogerské páry. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.