Hovězí, vepřový nebo kuřecí perkelt se nejčastěji podává s chlebem. Můžete ho ale vymazlit a servírovat k němu halušky jako Slováci nebo úžasné maďarské těstoviny zvané tarhoňa.
Videorecept
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 465.5 kcal
- Bílkoviny 37.67 g
- Sacharidy 20.33 g
- Tuky 24.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva