Čočka na kyselo se stala tradičním novoročním jídlem. Aby také ne, má zajistit na příští rok přísun finančních prostředků a takovou „pojistku“ by málokdo odmítl. Přesto si tento velmi chutný pokrm dopřejte i během roku, protože čočka by v našem jídelníčku neměla chybět. Recept čočky na kyselo je rychlý a výsledek naprosto luxusní, obzvláště pokud jí budete servírovat tradičním způsobem s vejcem, párkem nebo klobásou a sterilovanou okurkou.
Videorecept
Suroviny
K podávání
Na recept
- Energie 2103 kcal
- Bílkoviny 101 g
- Sacharidy 300 g
- Tuky 53 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/1
David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby