Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,5 (142x)
18. 7. 2014
Poctivá bramboračka s houbami
Apetit
Poctivá bramboračka s houbami
Apetit


Snadné
< 45 min
4,5 (142x)

Poctivá domácí bramboračka zahřeje a pořádně zasytí. Je plná brambor, zeleniny a také hub. Proto ji klidně podávejte jako samostatné jídlo s kouskem pečiva nebo škvarkovou plackou. Ten nejlepší recept má každá rodina svůj, ale my se o ten náš rádi podělíme.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 449.25 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 56.5 g
  • Tuky 13.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(142 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kateřina Doušová
13.09.2015 15:03

Bramboračku jsem dělala dnes k obědu přesně podle receptu a byla dokonalá :)

  profile image
andule
03.06.2009 21:33
tak jsem ji také zkusila a byla opravdu dobrá. nepřidala jsem ale cibuli a ani bujon a přesto měla výbornou chuť... všem doporučuji :)
  profile image
a2da
12.02.2009 21:21
jako od maminky:)
  profile image
dzenyfr
30.11.2008 17:13
jemná, voňavá, výborná!
  profile image
paraple
28.08.2008 18:39
neměla jsem houby,ale houbový bujón a přesto tato polévka byla excelentní...:-)
  profile image
Mrnjous
24.07.2008 15:31
Páne jo, to je ta nejúžasnější bramboračka, co jsem kdy jedla! Fakt ňamka! :)
  profile image
b
22.03.2008 11:32
Je pravdou ze skoro uplny zaklad braboracky je spravne osmahnout mouku dozlatova a majoranka. Kdyz jsem to delal poprve, tak mi bramburka pripadala zbytecne maslova. Tak jsem napodruhe udelal nejdrive tmavou jisku (mouku jsem pomalu oprazil nasucho do svetle hneda), tou bramburku zahustil a doladit troskou masla.
  profile image
Kristýna
16.02.2008 12:31
Prosím, co se udělá z tou celou mrkví a celerem? Mám to pokrájet a vrátit do polévky, nebo se to "vyhodí"? Moc díky!
  profile image
Bemiurg
21.06.2008 14:01
Doporučuju je pomlít a přidat do pomazánky.
  profile image
Jiřinka
06.02.2008 21:24
Dneska jsme to s přítelem vařili a opravdu se to povedlo. Už se moc těší na snídani, ještě ji tam trochu zbylo....

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006