Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,8 (24x)
18. 7. 2014
Živáňská pečeně
Apetit
Živáňská pečeně
Apetit


Snadné
> 120 min
3,8 (24x)

Díky pečení v obalu je živáňská pečeně báječně šťavnatá. Přispívá k tomu i naložení masa. Tento recept zaručuje prvotřídní výsledek a zároveň zaručený jídelní zážitek! Živáňskou na jehle pečenou v troubě podávejte standardně s krajícem čerstvého chleba, nebo šťouchanými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 363.67 kcal
  • Bílkoviny 53.17 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasická hovězí pečeně
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007