Díky pečení v obalu je živáňská pečeně báječně šťavnatá. Přispívá k tomu i naložení masa. Tento recept zaručuje prvotřídní výsledek a zároveň zaručený jídelní zážitek! Živáňskou na jehle pečenou v troubě podávejte standardně s krajícem čerstvého chleba, nebo šťouchanými bramborami.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 363.67 kcal
- Bílkoviny 53.17 g
- Sacharidy 6 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007