< 120 min
5,0
Vepřová pečeně s jablíčky a pomeranči
> 120 min
4,0
Hovězí na pivu s perníkem
> 60 min
5,0
Vepřová plec s kořeněnou nádivkou
< 30 min
5,0
Glazovaná jehněčí plec s česnekovými bramborami
> 60 min
0,0
Vepřová pečínka na růžovém víně
< 30 min
5,0
Základ na sekanou
< 10 min
5,0
Telecí pečeně nastudeno
< 30 min
4,1
Krůtí pečeně na černo
> 60 min
4,5
Nadívaná kachna na švestkách
< 20 min
3,9
Jehněčí pečeně s bazalkovo-mátovým pestem
> 60 min
4,4
Pomalu pečená jehněčí kýta & brambory boulangère
> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny
> 60 min
4,3
Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě
< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem
> 60 min
4,2
Hovězí pečeně po cikánsku
< 20 min
2,9
Hovězí pečeně s hořčično-křenovou šťávou
> 60 min
4,5
Karlovarská telecí roláda
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví