Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,9 (12x)
11. 1. 2019
Živáňská jehla
Apetit
Živáňská jehla
Apetit


Snadné
< 20 min
4,9 (12x)

Nejlepší kousek hovězího, svíčková, je křehký, rychle propečený, a přitom plný šťávy. Nezbytným doprovodem živáňské je slanina nebo špek, které zvýrazní chuť a všechno krásně provoní.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 686.5 kcal
  • Bílkoviny 35.5 g
  • Sacharidy 8.25 g
  • Tuky 56.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 13:03
Recept se nachází v č.8/05, str.35

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005

Související články