Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,1 (162x)
6. 1. 2015
Vepřová pečeně s medovou krustou
Apetit
Vepřová pečeně s medovou krustou
Apetit


Snadné
< 120 min
4,1 (162x)

Vepřová pečeně je ideální pro ty, kteří s přípravou masa teprve začínají. Je to libové maso, které můžete péct s kostí, nebo bez. V tom druhém případě se lépe krájí, v prvním je maso více šťavnaté. Ať už si vyberete kteroukoli variantu, medové glazé ji pozvedne o úroveň výš.


Nezhasínat obrazovku
Pro 8-10 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8-10 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6758 kcal
  • Bílkoviny 341 g
  • Sacharidy 330 g
  • Tuky 440 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(162 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/12

Kapr 5x jinakNejlepší cukrovíNejkrásnější perníčkyŠtědrá večeře podle Apetitu