Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování

Grilovat můžete v troubě, ale ještě lépe venku na grilu na žhavém uhlí či briketách. Jedině tak získá surovina charakteristickou kouřovou chuť, která jí dodá patřičný a nenapodobitelný šmrnc. Hoďte na gril maso, ryby, sýry, oblíbené klobásky, ale také zeleninu. Ke správné grilovací párty pochopitelně patří i omáčky, zeleninové saláty, čerstvé pečivo a spousta dobrého pití.

Grilovaná ryba s cizrnou a cuketou
< 25 min
5,0

Grilovaná ryba s cizrnou a cuketou

Omeleta ze zbylých brambor s rukolovým salátkem
< 30 min
5,0

Omeleta ze zbylých brambor s rukolovým salátkem

Salát s rybízem
< 10 min
5,0

Salát s rybízem

Steak s cuketovou salsou
< 25 min
5,0

Steak s cuketovou salsou

Řecká miska s kuřetem a tzaziki
< 60 min
5,0

Řecká miska s kuřetem a tzaziki

Živáňská ryba
< 60 min
5,0

Živáňská ryba

Kmotr všech sendvičů
< 45 min
5,0

Kmotr všech sendvičů

Pečené baby kuře s brambůrkami
< 60 min
5,0

Pečené baby kuře s brambůrkami

Kachna se zelím na topince
< 60 min
1,7

Kachna se zelím na topince

Grilovaná kotleta s kukuřicí a paprikami
< 25 min
5,0

Grilovaná kotleta s kukuřicí a paprikami

Arayes (libanonská plněná pita)
< 60 min
5,0

Arayes (libanonská plněná pita)

Hovězí cheeseburger
< 25 min
5,0

Hovězí cheeseburger

Všechny kategorie článků