Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (34x)
19. 5. 2016
Hovězí pečeně po cikánsku
Apetit
Hovězí pečeně po cikánsku
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (34x)

Hovězí pečeně po cikánsku je klasika na víkend – šťavnaté maso, skvělé koření a k dokonalosti chybí už jen houskový knedlík. Cikánská hovězí pečeně je recept, který si zpravidla každá rodina hýčká, a tady je ten náš.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2054 kcal
  • Bílkoviny 159 g
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 116 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10