Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (8x)
4. 2. 2022
Jitrnice čistě z masa
Apetit
Jitrnice čistě z masa
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (8x)

Za recept, který jsme otiskli už v naší kuchařce Zima, vděčíme panu Josefu Halaškovi z pomezí Valašska a Hané a kolegyni Evě Všetíčkové, která ho od něj získala. Poměry surovin přizpůsobte vlastní chuti (pozor, příliš libová směs bez kůží není dobrá). S experimenty – pokud jde o to, jaká směs vám vyhovuje – můžete začít i jenom ve velkém hrnci. Vývar se zeleninou se hodí jako základ zabijačkové polévky.


Nezhasínat obrazovku
Množství podle použitých surovin
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Množství podle použitých surovin

Maso a vnitřnosti

Na vaření

Na dokončení

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Vepřová jitrnice podle Jana Punčocháře

„Vepřová jitrnice je moje srdcovka,“ říká Jan Punčochář. Připravte si ji podle jeho receptu se zelím a bramborami grenaille

Jana Punčocháře není třeba dlouze představovat: šéfkuchař restaurací U Matěje a Stůl i moderátor a porotce v televizních soutěžích a pořadech. Jeho doménou je česká kuchyně a od dětství miloval zabijačky. Proto nepřekvapí jeho srdcovka mezi oblíbenými pokrmy: vepřová jitrnice. Připravte si ji podle jeho receptu se zelím a bramborami grenaille.