Za recept, který jsme otiskli už v naší kuchařce Zima, vděčíme panu Josefu Halaškovi z pomezí Valašska a Hané a kolegyni Evě Všetíčkové, která ho od něj získala. Poměry surovin přizpůsobte vlastní chuti (pozor, příliš libová směs bez kůží není dobrá). S experimenty – pokud jde o to, jaká směs vám vyhovuje – můžete začít i jenom ve velkém hrnci. Vývar se zeleninou se hodí jako základ zabijačkové polévky.
Suroviny
Maso a vnitřnosti
Na vaření
Na dokončení
K podávání
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/2
Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí