
< 50 min
4,2
Játra na cibulce

< 60 min
4,0
Játra na roštu

< 30 min
4,4
Vepřová játra dušená na cibulce

< 90 min
4,6
Játrová omáčka

> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě

> 60 min
4,1
Bůčková roláda

> 60 min
4,9
Zbojnická pečínka

> 60 min
4,4
Vepřová terina s játry

> 60 min
5,0
Jitrnice čistě z masa

> 60 min
4,4
Vepřový guláš z plece a jater s těstovinami

< 30 min
5,0
Valašské škračky

> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami

< 30 min
4,5
Smažená játra s paprikami

> 60 min
0,0
Terinka z vepřového masa

< 20 min
4,8
Játrová polévka po čínsku

< 30 min
5,0
Játra s křenovo-kmínovou kaší, cibuládou a prosciuttem

> 120 min
5,0
Zabijačkový guláš se špekovými knedlíky s kroupami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze