
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 60 min
4,5
Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

> 60 min
4,3
Vepřová plec na paprice

< 30 min
4,6
Škvarková pomazánka s jarní cibulkou

< 120 min
4,3
Džuveč s vepřovým masem

> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú

< 50 min
3,7
Pljeskavica

< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

< 90 min
4,2
Uzená polévka s kroupami

< 10 min
4,0
Škvarková pomazánka

< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky

< 120 min
4,3
Moravský vrabec se špenátem

< 10 min
4,2
Vepřový Stroganoff

> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)

< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása

> 120 min
3,6
Sulc

< 90 min
4,4
Vepřová roláda s bramborovou kaší

< 120 min
4,3
Vepřová pečeně se zelím

> 120 min
4,1
Boršč podle Katčiny maminky

< 90 min
3,6
Vepřové v mrkvi

> 60 min
4,4
Burgery s trhaným vepřovým na cidru

> 60 min
4,5
Vepřový řízek Ondráš
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze