Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,2 (58x)
18. 7. 2014
Jitrnice pečené na česnekových bramborách
Apetit
Jitrnice pečené na česnekových bramborách
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,2 (58x)

Jitrnice pečené na provoněných bramborách jsou tak skvělé, že zapomenete na kalorické výčitky. A dejte si k nim pořádný půllitr piva! Jen pár ingrediencí a taková dobrota...


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2561 kcal
  • Bílkoviny 94 g
  • Sacharidy 269 g
  • Tuky 116 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(58 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/2

Václav Frič a jeho vepřo-knedlo-zelo Masopust Čokoládové dezerty

Související články

Jitrnice čistě z masa

3 tipy na lednové zabijačky

Za gurmánským zážitkem se můžete v lednu vydat směr Přítluky či Zaječí a vychutnat si skvělé prostředí obou jihomoravských měst. Nebo vyrazte do Hradce Králové, města s bohatou měšťanskou architekturou.