
> 120 min
4,2
Křenová omáčka z Lokálu

< 20 min
3,8
Houby ve sladkokyselém nálevu

< 20 min
4,3
Obložené chlebíčky

< 120 min
3,1
Pečené koleno

> 60 min
3,9
Bůčková pomazánka

< 10 min
4,4
Šunková pomazánka

< 60 min
3,5
Sushi pro začátečníky

> 60 min
4,0
Zelný salát s křenem

< 90 min
4,4
Pečená kořenová zelenina

> 60 min
4,8
Nakládané okurky s křenem

> 120 min
4,8
Pomalu vařený marinovaný bůček

> 60 min
4,4
Pečená kolena

< 10 min
3,7
Reuben sendvič

> 60 min
4,1
Ruské bliny

< 120 min
4,1
Vařené vepřové maso se zimní zeleninou

< 10 min
3,9
Tortilla s tuňákem

< 60 min
4,5
Uzená krkovička na cibulce

< 60 min
4,1
Smažená jižanská křídla

> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem

> 60 min
3,9
Lososové suši

< 10 min
3,9
Křenová pomazánka

< 60 min
3,9
Yorkshirský pudink a pomazánka z uzené ryby

> 120 min
5,0
Ovarová mísa s křenem

< 60 min
2,1
Květáková tempura
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze