< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš
< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky
< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí
> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
< 30 min
4,1
Kyselé zelí na cibulce
< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček
< 75 min
4,1
Záhorácký závitek
> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka
< 60 min
4,1
Kapustnica
> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)
> 60 min
3,9
Zelný závin s uzeným masem
< 60 min
4,3
Kološvárské zelí
< 120 min
4,2
Vepřová pečeně se zelím
> 60 min
4,1
Silná zelná polévka
> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím
> 120 min
4,5
Segedínský guláš se zakysanou smetanou
< 60 min
3,8
Zapečená dýně s jáhlami a s kysanou zeleninou
< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami
< 10 min
4,0
Hanácký salát
< 30 min
4,6
Valašská kyselica
< 90 min
4,3
Pečený bramborák se zelím a uzeným
< 50 min
3,6
Kyselica s houbami
> 60 min
4,0
Klasické vepřo knedlo zelo
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví