
< 90 min
4,5
Tradiční segedínský guláš

< 45 min
4,6
Chlupaté knedlíky

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

> 120 min
4,6
Vepřo knedlo zelo podle Václava Friče

< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

< 30 min
4,1
Kyselé zelí na cibulce

< 90 min
4,4
Pomalu pečený bůček

< 75 min
4,2
Záhorácký závitek

> 60 min
3,9
Vyprošťovací zelňačka

< 60 min
4,1
Kapustnica

> 60 min
3,9
Zelný závin s uzeným masem

> 60 min
4,3
Koložvárska kapusta (Kološvárské zelí)

> 60 min
4,1
Silná zelná polévka

< 120 min
4,3
Vepřová pečeně se zelím

> 120 min
4,4
Daňčí kýta se zelím

> 120 min
4,5
Segedínský guláš se zakysanou smetanou

< 60 min
4,2
Kološvárské zelí

< 60 min
3,8
Zapečená dýně s jáhlami a s kysanou zeleninou

< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami

< 30 min
4,6
Valašská kyselica

< 90 min
4,3
Pečený bramborák se zelím a uzeným

< 10 min
4,0
Hanácký salát

< 50 min
3,6
Kyselica s houbami

< 60 min
4,0
Červené zelí s brusinkami
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze